08.03.2024 52

limizde 4-5 Mart 2024 Tarihlerinde Pamukkale Satranç Salonunda DENİZLİ MAVİ NEFES YAYINEVİ Sponsorluğunda DENİZLİ MAVİ NEFES YAYINEVİ 2023 – 2024 ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI MAHALLİ DENİZLİ MİNİKLER (B-A) SATRANÇ YARIŞMASI İl Birinciliği Satranç Turnuvası'nda Minikler B Genel kategorisinde İl 3.sü Minikler B Kız takımı kategorisinde İl 3.sü olmuştur. Oyunlarımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Onların he zaman yanlarında olan aillerimize sonsuz teşekkürler. İki farklı kategoride 2 kupa sizler gurur duyuyoruz okul satranç takımına okulumuzu gururlandırdığı için teşekkür ediyoruz.